Förvirrad.

Har eurovision song contest redan varit? Om inte, när är det?

Jag känner mig helt förvirrad. Det borde ju faktikst vara snart, jag vill höra de andra ländernas bra låtar.

Resultatet

image173

Så här blev det, och jag trivs :)

Snart så kommer nog Allie tillbaka o bloggar, för jag skriver mest om massa flummigt hihi.

Men ja kan skriva en bra sak; våren är på väg och praktiken slutar imorn! :D *lycklig*

Är glad att jag slipper den, saknar skolan och de planerade arbetet, för på praktiken så var allt liksom tråkigt och inget att göra :/
Elr jo ibland men you get the point.

Idag vart jag kvar en timme på fritids för lille Anton ville att ja skulle va kvar med honom. Så jag vart kvar och gungade lite :P Vi skratta och hade oss.. haha

Men jag ska leta efter skor snart också, måste ju ha nya. Hm, blir nog ett par fejkconverse haha. Och ett par höga sneakers; basketskor elr va de kallas.. :)
Plus att jag letar snygga tröjor, typ sånna här.

Men nu ska jag laga mat, det  blir kanske Lasagne! Älskar det.
(Ett tips är att ha banan och nötter till, riktigt gott! Fast de kanske vissa redan har?)

Sandy

Piercing

Jag har två piercingar. En i naveln, som jag tog i 8an. Alltså för cirka 3-4 år sen. Och så har jag nu en i ögonbrynet, igen. Jag tog ur den en gång, vrf vill jag inte gå in på haha.

Men till saken, jag vet att i dagens läge är det nästan tabu med piercing, om man vill bli klassad normal. Men jag kan ju börja med först att jag är inte normal, utan jag är mest udda. Vilket min bästa kompis Sarah tycker och även alla barnen på praktiken.

Vi kom fram till att Sarah var normal, och jag var inte det. Men att jag var lika snygg ändå haha ;)

image172
Fergie
har även en i ögonbrynet, och hon är riktigt vacker enligt mig och har en mycket härlig stil. Vissa andra ( Allie ;) ) gillar inte henne så mycket, men som sagt. Personligt skulle det ju vara. Plus att jag lever bara en gång, antar jag.

Sen så eftersom folk uppfattar mej som en hårding så passar det ju in. Och denna text har nu blivit mer en sån text ja kan läsa om och om igen ifall jag ångrar mig. Men det gör jag nog inte.

Och ifall jag ångrar mig så tar man ju bara ur den. Hellre att jag lever med ett ärr, än ångrar mig när jag blir äldre att jag aldrig tog mig friheten till att göra en piercing där igen! :)

Sandy