Hunnybunny

Jag måste säga emot Allie om de glansiga tightsen. Dom är inte såå snygga. Dom ser ut som om dom är hämtade från nån glamrocksvideo ju.. Men okej, smaken är som baken som tur är. Haha, fast iofs är dom rätt tuffa och lite outstanding. Så kanske skulle köpt ett par sådana *hmm* Fast om det blir många som köper sådana så vill inte jag ha dom :/

Men jag ska in till gbg och shoppa snart, med Sarah. Så måste planera vad jag ska köpa. Har än så länge kommit fram till att jag behöver nya kläder, sen mer specifikt har jag inte hunnit tänka på.. Jag är rätt snabbtänkt har jag också kommit fram till, nyss.
affärJag har ju pengar att spendera. Men jag ska snåla så som Bush snålar med fredsbreven! Jag ska "tjäna" på mina köp. Fast klart, kvalitet före kvantitet. Haha,men iaf typ HM here i come! :D Ska kika in på typ Lindex också, och även andra nörd affärer. Jag ska fynda kläder, på typ myrorna och alla andra sorts second hand.

Oooh, och den affären som har ett konstigt namn.. men påsen ser iaf ut sådär som bilden till vänster visar! :D Jag älskar den påsen, så snygg! hihi Affären var cool också! 8)
Edit: Allie garanterar att den heter weekday. jag tror henne!

♥Sandy

Let's do it in silver

chanelblackSitter och är lite småsugen på ett nagellack, köpte ett mörklila lack häromdagen och nu när jag kollat på bilder från Elle så är  jag helt inne på ett silvrigt lack:D

Vill ju ha Chanels silvriga, man kanske kan smöra lite för mami så hon köper ett till mig (förutsatt att det inte är slutsålt då:P)chanelsilver Helst skulle jag vilja ha ett Duo Platinum, nån som vet var man kan få tag på det?

Allie

Sex favoriter

Haha don't get too exited ang. rubriken!;P


Mina sex favoritlåtar just nu är:

  • Mika - Grace Kelly
  • Hellogoodbye - Here in your arms
  • Aerosmith - Dream on
  • Big Japan - All the fish in the sea are stupid sluts anyway
  • Social Distortion - Ring of fire
  • Mika - Relax, take it easy


Vilka är era Top 5?


kate
Förresten, jag har en lillasyster som liknar Kate MossAllie